Doorgaan in portret formaat

innl

Oneindig veel genieten

Shop nu

Landal GreenParks verloot een weekend of midweek verblijf


Actie geldig tot 31-12-2014

  • Geschreven door Redactie innl
  • |
  • Gepubliceerd op 04 december 2014

In oktober is de landelijke culturele startpagina www.innl.nl in een nieuw jasje gestoken. Op innl.nl wordt de geschiedenis van Nederland aan de hand van duizenden verhalen verteld. Op de vernieuwde website kan je de verhalen en afbeeldingen uit de innl collectie terug vinden. En nog veel meer. Ook de collecties van onder andere Historiek.net, ZeeuwseAnkers.nl en onh.nl zijn gekoppeld. Duizenden verhalen zijn doorzoekbaar en vertellen het verhaal van Nederland. Gebruik de zoekfunctie om snel meer te weten te komen over jouw regio.

Erfgoednieuws

Via innl kan je wekelijks op de hoogte blijven van het laatste erfgoednieuws, leuke activiteiten en evenementen die zeker een bezoek waard zijn. Wekelijks gaan onze verslaggevers op zoek naar de ins en outs van erfgoedland. Schrijf je in voor de innl nieuwsbrief en lees interviews met de sleutelfiguren uit de sector, ben als eerste op de hoogte van exposities, tentoonstellingen en activiteiten en lees de reviews van onze kenners.

Nu inschrijven!

Schrijf je in en win!

Onder de nieuwe inschrijvingen voor de innl nieuwsbrief mogen wij een weekend of midweek in een standaard 4- of 6- persoonsbungalow op Landal Beach Resort Ooghduyne ter waarde van € 350,- verloten.

U geniet op Landal Beach Resort Ooghduyne ongestoord van zon, zee en strand. Het park ligt midden in de duinen en leent zich uitstekend voor lange fiets- of wandeltochten. Als u uitgewandeld  of – gefietst bent, kunt u heerlijk tot rust komen met een kopje koffie in het restaurant of een duik nemen in het zwembad. Het park is van alle gemakken voorzien, zodat u optimaal kunt genieten van uw verblijf.

Winnaars hebben de keuze uit aankomstdata tot 14 december 2015 m.u.v. schoolvakanties en feestdagenperioden (www.landal.nl/uitgesloten). Reserveren kan vanaf 6 weken voor aankomst d.m.v. een reserveringsformulier. De winnaar ontvangt hierover persoonlijk bericht.

Niet gewonnen, maar er wel voordelig een weekend of (mid)week tussen uit? Kijk snel voor de last minute aanbiedingen op www.landal.nl/lastminutes of bel 0900-8842 (€ 1,- per gesprek).

De actie loopt tot 31 december 2014. Wij maken in de eerste week van januari de winnaar bekend. Over deze uitslag zal niet worden gecorrespondeerd.

Vernieuwde innl

In 2012 is het Nationaal Historisch Museum ter zielen gegaan. Daarmee dreigde ook de digitale collectie met meer dan vijfendertigduizend items verloren te gaan. Dat mocht natuurlijk nooit gebeuren. Daarom heeft Stichting Oneindig Noord-Holland de digitale nalatenschap begin 2014 overgenomen. In oktober van hetzelfde jaar is de digitale collectie weer toegankelijk voor het publiek via het vernieuwde www.innl.nl. De website dient als culturele startpagina voor iedereen die meer wilt weten over zijn eigen woonplaats, omgeving en de geschiedenis van Nederland.

Landal GreenParks

0 reacties op Landal GreenParks verloot een weekend of midweek verblijfU bent ingelogd als:


Schrijf een Reactie
Voeg je eigen verhaal toe Je eigen verhaal kun je via drie eenvoudige stappen toevoegen aan innl