Doorgaan in portret formaat

innl

Oneindig veel genieten

Shop nu

Vacature: Online communicatiemedewerker

  • Geschreven door Redactie innl
  • |
  • Gepubliceerd op 18 februari 2015

Stichting Oneindig Noord-Holland is de online promotor van cultureel erfgoed voor mensen die op zoek zijn naar ontspanning met inhoud. Wij ontwikkelen creatieve concepten op het gebied van cultureel erfgoed en geschiedenis. Wij publiceren onder andere online artikelen over kunst, cultuur en historische gebeurtenissen. De stichting beheert twee online platforms: www.onh.nl én www.innl.nl.

Stichting Oneindig Noord-Holland werkt samen met een groot scala aan musea, archieven, gemeenten en bedrijven. Doel is om een zo groot mogelijk publieksbereik te genereren en om toegankelijke activiteiten te organiseren. Dat gebeurt door middel van grote campagnes of kleine projecten met deze partnerinstellingen.
Naast online activiteiten op onze eigen kanalen ww.onh.nl en www.innl.nl voert de stichting uiteenlopende projecten uit in opdracht van derden.
Stichting Oneindig Noord-Holland bevindt zich in een kantoorpand aan de Prins Hendrikkade 183 te Amsterdam.

De stichting heeft een vacature voor een:
Online communicatiemedewerker
Fulltime (36 uur)

Functieomschrijving

Als Online communicatiemedewerker van Stichting Oneindig Noord-Holland ben je samen met de directeur-bestuurder verantwoordelijk voor het bedenken en uitvoeren van de marketing- en communicatiestrategie. Je geeft leiding aan twee medewerkers, een stagiaire en vier vrijwilligers.
Ook ben je verantwoordelijk voor de webredactie van zowel Oneindig Noord-Holland als innl en maak je content voor alle kanalen van beide platforms. Je bent primair contactpersoon voor het doorontwikkelen van de ict.
Je bent het aanspreekpunt voor freelancers op het gebied van webredactie en content-ontwikkeling.
Je bent representatief en hebt bij voorkeur ervaring op het gebied van communicatie en marketing binnen een commerciële organisatie.  Google analytics, CMS systemen, Twitter, mailchimp, ISSUU en Facebook kennen voor jou geen geheimen. Een interesse in cultureel erfgoed is een pre.

Vereisten

- Je hebt relevante HBO-opleiding op het gebied van communicatie en marketing en/of een universitaire studie afgerond
- Je hebt ten minste drie jaar ervaring als webredacteur en/of communicatiemedewerker  en hebt ervaring met online content marketing. Ervaring in online sales is een pré.
- Je hebt ervaring met het schrijven van artikelen en nieuwsitems voor uiteenlopende doelgroepen
- Je hebt leidinggevende kwaliteiten en hebt overtuigingskracht
- Je beheerst het Nederlands uitstekend
- Je hebt uitstekende vaardigheden op het gebied van: initiatief nemen, zelfstandigheid, samenwerken en organiseren

Aanstelling

Het betreft een full time functie (36 uur), in eerste instantie op basis van een jaarcontract met uitzicht op een vast contract. De functie wordt ingeschaald in aanloopschaal 8. Bij goed functioneren wordt de functie na 12 maanden definitief ingeschaald in schaal 9. Het salaris bedraagt in aanloopschaal 8: tussen de € 2.012,- en €2.874,- bruto per maand. Exclusief vakantiegeld en dertiende  maand.

De hoogte van het salaris is afhankelijk van ervaring en opleiding.  Het CAO van Provincie ambtenaren is van toepassing.

Inlichtingen

Nadere informatie over Stichting Oneindig Noord-Holland is te vinden via de website www.onh.nl. Voor vragen ten aanzien van de functie kun je contact opnemen met Sarah Thurlings-Heijse, directeur Stichting Oneindig Noord-Holland via s.thurlings@onh.nl of via 06-29014576.

Gesprekken worden op 9, 10 en 11 maart  gepland.

Solliciteren

Wil je werken in een ambitieuze organisatie, ben je een kei in online communicatie en spreekt de functie je aan en voldoe je aan de functie-eisen? Stuur dan voor 5 maart a.s. je cv, motivatie en 3 referenties  aan Sarah Thurlings-Heijse, directeur-bestuurder Stichting Oneindig Noord-Holland, via s.thurlings@onh.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Ben jij de online communicatiemedewerker die wij zoeken?

Gerelateerde verhalen: Drie vacatures bij het Netwerk Digitaal Erfgoed

0 reacties op Vacature: Online communicatiemedewerkerU bent ingelogd als:


Schrijf een Reactie
Voeg je eigen verhaal toe Je eigen verhaal kun je via drie eenvoudige stappen toevoegen aan innl